servicetekniker med erfarenhet av Styr och Reglerteknik

VEM SÖKER VI?

Vi på Pumpsnabben söker dig som servicetekniker och med god kännedom inom styr och reglerteknik.

ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i vårt serviceteam och arbeta med installationer och reparationer i vår verkstad och ute hos kunder i Stockholmsregionen. 

DIN BAKGRUND Du har gått en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom teknik med inriktning på t ex VVS, fastighetsservice, el, automation, maskin, fordon, industri eller liknande. Du har datavana, goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och lägst B-körkort. För att det skall vara enkelt att ta sig till våra kunder och vårt kontor ser vi det som lämpligt att du bor Stockholm södra eller dess närhet. 

PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Vidare är du en duktig problemlösare och händig. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus. 

VI ERBJUDER Vi erbjuder en trevlig och framåt arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag. Vi är ett glatt och bra team med god sammanhållning.

Kontakta oss