servicetekniker

VEM SÖKER VI?

Vi på Pumpsnabben söker dig som vill bli servicetekniker och känner en stark motivation av att praktiskt få möjligheten att lära dig jobbet från grunden. Tanken är att du skall få möjligheten att lära dig vår verksamhet inom pumpar för att bli en självgående servicetekniker hos oss. Vi kommer att se till att du får den utbildning och det stöd du behöver för att hela tiden vara uppdaterad och följa med i utvecklingen. Under upplärningsperioden åker du ut tillsammans med någon av våra duktiga servicetekniker för att på sikt bli självgående och åka ut i egen servicebil. Det enda vi kräver är att du har ett driv, stark vilja och engagemang att lära dig och göra ett bra jobb. 

ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i vårt serviceteam och arbeta med installationer och reparationer i vår verkstad och ute hos kunder i Stockholmsregionen. 

DIN BAKGRUND Du har gått en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom teknik med inriktning på t ex VVS, fastighetsservice, el, automation, maskin, fordon, industri eller liknande. Du kan också ha arbetat några år inom något teknikrelaterat arbete enligt ovan. Du har datavana, goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och lägst B-körkort. För att det skall vara enkelt att ta sig till våra kunder och vårt kontor ser vi det som lämpligt att du bor Stockholm södra eller dess närhet. 

PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Vidare är du en duktig problemlösare och händig. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus. 

VI ERBJUDER Vi erbjuder en trevlig och framåt arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag. Vi är ett glatt och bra team med god sammanhållning.

Kontakta oss